Zielsregressie

Tijdens een zielsregressie maak je een reis door de zielenwereld, ook wel lichtwereld genoemd. De zielenwereld is de wereld waar ons echte thuis is en waar we zijn tussen onze incarnaties in. Deze wereld zijn wij vaak vergeten evenals wie onze zielenmaten zijn, onze persoonlijke spirituele gids of ons doel op aarde. Door opnieuw contact te maken met de zielenwereld voelen wij onze oorsprong sterker en kunnen we vaak met meer vertrouwen, levenskracht en vitaliteit onze weg vervolgen en zijn we in staat tot het maken van keuzes vanuit vrijheid en verbondenheid. Deze methode is ontwikkeld door de Amerikaan Michael Newton en wordt ook wel Life Between Life (LBL) therapy of Spirituele Regressies genoemd.

Via de kindertijd gaan we terug in de tijd naar een invloedrijke vorige incarnatie om van daaruit naar de zielenwereld te gaan. Een zielsregressie duurt 3,5 tot 5 uur en er wordt een geluidsopname van gemaakt, die je naderhand krijgt toegezonden.

Aanleidingen

Vragen als: wie ben ik werkelijk, wie is mijn persoonlijke gids, waarom ben ik hier, wat is mijn doel op aarde, waarom ben ik bij deze ouders/familie gekomen, waar is mijn overleden dierbare, tot welke zielengroep behoor ik, wie van mijn zielengroep is ook nu geïncarneerd, waarom loop ik steeds tegen dezelfde moeilijkheden op, welke ontwikkeling(en) heb ik nu te gaan.