“LEVEN VANUIT JE HART EN DIT VERANKEREN”

Waar kan dat beter dan op het prachtige eiland Kreta? Authenticiteit in haar puurste vorm: robuust, oorspronkelijk, ruimte en rust. En met de warmte van de lokale bevolking.

JOUW PERSOONLIJKE EN SPIRITUELE REIS
IN AUTHENTIEK GRIEKENLAND

Ik nodig je uit

Zes dagen Kreta met volledige aandacht voor jezelf. Weg van alle dagelijkse bezigheden en uitsluitend met de focus op IK BEN. Samen werken we aan je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Met een combinatie van therapie, meditatie en vrije tijd.

Heb je interesse? Bekijk hier welke mogelijkheden er zijn.

Over mij

Ik nodig je uit. Mag ik je gids zijn op deze reis?
Aimée van den IJssel, 53 jaar levenservaring, transpersoonlijk therapeut met 30 jaar werkervaring. Ik ben in diverse richtingen opgeleid, permanent lerend en docent.
Bij de begeleiding werk ik met de kern, resultaatgericht, creëer verbinding en pak uit mijn koffer wat nodig is voor jouw innerlijke groei.

Nieuwsgierig naar mijn professionele ervaringen? Lees dan verder of neem contact met mij op.

Hartegroet, Aimée

“De werkwijze van Aimée is resultaatgericht en verhelderend. Ze wil de beste ‘jij’ als resultaat. Door haar vraagstelling en met haar warmte en begrip weet ze op een zachtaardige manier tot de kern te komen. Een opgeruimde geest en mooie, nieuwe inzichten zijn ontstaan!” 

Peter