Bij- en nascholingsprogramma

•Verkorte basisopleiding Regressie- en reïncarnatietherapie:

Je kunt deze opleiding volgen als je op een andere opleiding regressietherapie hebt gehad als vak en hierin verdieping zoekt of wanneer je aan de School voor Zielsprogressie de nascholingsmodules wilt volgen, maar nog geen regressietherapie- of hypnotherapieopleiding hebt gevolgd.

•11- delige cursus:

Werken aan hoger bewustzijn en leven vanuit je hart, deel I
In deze cursus werk je aan het ontwikkelen van je hoger bewustzijn en het leven vanuit je hart. In 11 dagdelen krijg je kennis en ervaring aangereikt over ons hart en de ziel, het pad en de cyclus van leven en sterven, ons hoger bewustzijn en reizen we naar de zielenwereld.

•10-delige cursus:

Werken aan hoger bewustzijn en leven vanuit je hart deel II
In deze cursus van 10 dagdelen gaan we nog een stap verder en leer je over de bewustzijnsontwikkeling en de verbinding met de schepping en de rol van de heilige geometrie hierin. Reizen we naar je innerlijk universum, de mystieke ruimte van je hart en naar de Bron van Al wat Is.

De cursus is praktijk gericht. Visualisaties en meditaties als ook het delen van ervaringen vormen een belangrijk onderdeel van de cursus.

•De cursus Succesvol Ondernemen als regressietherapeut
wordt gegeven via de beroepsvereniging NVRT en is in samenwerking met Koos van der Zwet.

•Wanneer je zelf als therapeut of coach werkt en je instrumentarium graag wilt verbreden met nieuwe technieken of methodieken of je wilt een opfriscursus, dan kunnen we kijken welk opleidingtraject het beste bij je past.